Folie technieken – Serendipity

Folie technieken

Highlights halve folie techniek

Houd jij van blond dat gezien mag worden, alleen niet té opvallend? Kies dan voor highlights half. Bij deze techniek worden de folies ingezet over de bovenste laag van het haar, inclusief de kruinpartij en de contouren rondom het gezicht. De achter- en onderkant van je haar blijft jouw oorspronkelijke kleur, wat zorgt voor een natuurlijk effect.

Halve folie techniek incl. wassen drogen v.a. €78,-

90min

Halve folie techniek incl. wassen knippen drogen v.a. €87,95

90min

Highlights grote folie techniek

Ben jij een echt blondine? Of draag je je haar veel in een staart? Kies dan voor een grote folie behandeling. Bij deze techniek worden de folies door het volledige haar gezet, inclusief de contouren en de nekpartij.

Hiermee kunnen onze haarstylisten jouw haar mooi licht maken, op een natuurlijk manier.

Grote folie techniek incl. wassen drogen v.a. €98,-

150min

Grote folie techniek incl. wassen knippen drogen v.a. €107,95

150min

Tonerbehandeling

Deze behandeling is bedoeld om je kleur te onderhouden, tussen de reguliere kleurbehandelingen door. Bijvoorbeeld als je rood, koper of bruin haar hebt wat mooi warm moet blijven, of blond haar wat koel juist koel moet blijven.

Het frist je kleur weer op en vult het pigment weer aan dat in de weken na de kleurbehandeling is vervaagt. Daarnaast knapt je haar er enorm van op door de intensieve hydratatie, die zorgt voor extra verzorging en een prachtige glans.

Toner €35,-

Advies en prijsindicatie

Bespreek jouw wensen met ons en ontvang advies over het type behandeling dat het beste bij jouw wensen en haarconditie past. Uiteraard is het opvragen van een prijsindicatie en (kleur) advies geheel vrijblijvend. Voor vragen kun je bellen naar 06 23 59 69 29 of een e-mail sturen naar info@