Kleuren – Serendipity

Kleuren

De beste kleurbehandelingen

Bij Serendipity ben je aan het juiste adres voor de beste kleurbehandelingen, zoals perfecte highlights, balagayes en nog veel meer! Serendipity werkt met de haarkleuringen van Schwarzkopf Professional.

Uitgroei kleurbehandling

Wanneer je huidige haarkleur is uitgegroeid en je wil deze in één egale kleur bijwerken (geen highlights of lowlights), dan kies je voor deze behandeling. Afhankelijk van jouw wensen kan de uitgroei zowel in een donkere of lichte kleur worden gekleurd. Wil je toch meer kleurnuances toevoegen aan je haar, dan kun je deze behandeling verder uitbreiden met highlights of een balayage. Geschikt voor alle haarkleuren en haartypen.

Uitgroei kleuren incl. wassen drogen v.a. €58,-

90min

Uitgroei kleuren incl. knippen drogen v.a. €67,45

90min

Totale kleuring gehele haar

Geef je de voorkeur aan een egale kleurtint of word je misschien grijs? Bij deze behandeling wordt het haar vanaf de aanzet tot de punten in één volledige kleur gekleurd. Wil je toch meer nuances in het haar? Dan is het ook mogelijk om een andere kleurtechniek aan deze behandeling toe te voegen, zoals highlights of een balayage. Geschikt voor alle haarkleuren en haartypen.

Kort haar incl. wassen drogen v.a. €58,-

90min

Half lang haar incl. wassen drogen v.a. €73,-

105min

Lang haar incl. wassen drogen v.a. €78,-

105min

Kort haar incl. wassen knippen drogen v.a. €67,95

90min

Half lang haar incl. wassen knippen drogen v.a. €82,95

105min

Half lang haar incl. wassen knippen drogen v.a. €87,95

105min

Advies en prijsindicatie

Bespreek jouw wensen met ons en ontvang advies over het type behandeling dat het beste bij jouw wensen en haarconditie past. Uiteraard is het opvragen van een prijsindicatie en (kleur) advies geheel vrijblijvend. Voor vragen kun je bellen naar 06 23 59 69 29 of een e-mail sturen naar info@